Zet eenvoudig en snel sociale campagnes op met de Social Media Tool

SOMEHOW bedenkt regelmatig strategie en campagnes voor merken en bedrijven. Sociale media is niet meer weg te denken uit deze concepten.

Het gebruik van social media gaat niet alleen op voor de grote campagnes. Ook op kleine schaal komen we steeds meer marketeers tegen die zelf aan de slag willen gaan met meetbare, sociale campagnes.

Eenvoudig
Freshheads en SOMEHOW hebben de handen ineengeslagen en een tool ontwikkelt die dit mogelijk maakt. De Social Media Tool is bij uitstek geschikt voor eenvoudige acties, waarbij snel nieuwe volgers, fans en online buzz gegenereerd wordt.

Lees ook de case

Hyves, Twitter & Facebook
Deelnemers aan een actie maken kans op een prijs of krijgen toegang tot premium content als ze Twitteren of op hun Facebook of Hyves profiel plaatsen dat ze meedoen. Na de Tweet of wall post krijgt de deelnemer toegang tot de premium content zoals een exclusieve cd-release of maakt kans op de prijs.

Realtime inzicht
De Social Media Tool is naar eigen smaak vorm te geven en een actie staat online in 5 minuten. Daarna is het slechts een kwestie van aanjagen en het vuurtje loopt. Tijdens de campagne heb je een realtime inzicht in effect en bereik.

Neem contact op met Marco, hij verteld je graag meer over de precieze werking van de Social Media Tool en hoe je deze in kunt zetten.

Radiozender Q-music, Het Marketing Pioneers congres, Sabrina Starke (EMI Music) en zanger Daniel Lohues (Agents After All) gebruiken inmiddels de Social Media Tool.

Een paar voorbeelden

Q-music: Wil jij deze winter op skireis?

Q-music: doe mee en win een wintersport

De “Wil jij deze winter op skireis?” actie is 1123 keer doorgestuurd via sociale media waarvan 357 keer via Twitter, 356 keer via Facebook en 410 keer via Hyves met een totaal potentieel bereik van 131.466 personen.

Sabrina Starke: True Colors
Deel een bericht, wordt fan en bekijk de exclusieve opname van Sabrina die True Colors zingt. Deze videoclip is alleen toegankelijk voor SMTL-gebruikers.

True Colors

Deze actie loopt nog

           

Wilbert Baan can tell you a lot more about this project

Call or e-mail Wilbert to get more information about this project. Phone number +31 (0) 646238953 or send an e-mail.