Masterclass evidence based communicatie en gedragsverandering in de praktijk

Marco sluit aan bij de door Tabula Rasa georganiseerde masterclass evidence based communicatie en gedragsverandering in de praktijk. Wil je meer informatie over deze masterclass neem contact op met Marco.

Dinsdag 16 september start de vernieuwde masterclass over evidence based communicatie en gedragsverandering. Naast recente inzichten uit wetenschappelijk onderzoek, ligt het accent op de toepassingsmogelijkheden in de beroepspraktijk.

Deelnemers kunnen hun eigen casus inbrengen en krijgen individuele feedback. Gastdocenten uit verschillende disciplines vertellen over campagnestrategie, toepassing in apps en andere digitale producten, en wat communicatie en marketing kan leren van evolutionaire psychologie.

Voor wie?
Managers, beleidsmedewerkers, communicatiespecialisten, marketeers die open staan voor een nieuwe benadering van communicatie. Voor commerciële bedrijven, non-profitorganisaties en overheden.

Docenten
Dr. Bert Pol en drs. Christine Swankhuisen, oprichters van Tabula Rasa en auteurs van onder andere Nieuwe aanpak in overheidscommunicatie. Mythen, misverstanden en mogelijkheden. Bert Pol was lector Overheidscommunicatie en is verbonden aan verschillende universiteiten.

Christine Swankhuisen werkt tevens bij het RadboudUMC aan een promotieonderzoek over interventies voor duurzame leefstijlverandering via apps.

Gastdocenten
Dr. Daan de Raaf. Strategieontwikkeling en uitvoering van commerciële campagnes.

Daan de Raaf schreef een proefschrift, getiteld Negative publicity and brands. Tot deze zomer was hij strategy director bij de DDB Group. Met Tabula Rasa start hij een joint venture over evidence based strategieontwikkeling voor commerciële ondernemingen.

Edwin van Walsum. Evolutionaire psychologie en de invloed op marketing en communicatie.

Edwin van Walsum (NIMA-C) is salescoördinator van Tango Nederland.

Drs. Marco van Heerde. Gedragsverandering met digitale toepassingen. Marco van Heerde is partner van Somehow.