Bootcamp gedragsverandering door communicatie en technologie!

Hoe help je mensen bij gezonder worden, stoppen voor het stoplicht, meer laten meer sparen of je eigen product of dienst beter gebruiken?

Bootcamp gedragsverandering door communicatie en technologie!

Gedragsbeïnvloeding bestaat al lang, maar met de opkomst van smartphones, smartwatches en kleine sensoren zijn er veel nieuwe mogelijkheden. Het lampje dat in je auto blijft knipperen als je zonder gordel weg rijdt, het push bericht dat je niet kan weerstaan of een weegschaal die je gewicht automatisch tweet. En met de opmars van smartwatches en andere wearables is de ‘war of the wrist’ definitief los gebarsten.

Maar welke van deze mogelijkheden leiden nou echt tot gedragsverandering? En hoe kan nieuwe technologie bestaande interventies versterken?

Tabula Rasa – expert op het gebied van gedragsverandering door communicatie en Somehow – expert op het gebied van gedragsverandering door technologie organiseren samen een gedragsveranderingbootcamp.

Tijdens de bootcamp word je op de hoogte gebracht van de meest spannende cases en wetenschappelijke ontwikkelingen. In de aansluitende workshops kun je vervolgens inzichten en inspiratie uit de colleges toepassen.

Over Tabula Rasa
Tabula Rasa is al 17 jaar een toonaangevend advies- en onderzoeksbureau op het snijvlak van gedragsverandering en communicatie. We gebruiken de nieuwste inzichten uit de gedragswetenschap en praktijk zodat onze opdrachtgevers echt het gedrag van hun doelgroep kunnen beïnvloeden.

Over Somehow
Somehow is een digital product design & consultancy. We verbeteren diensten, ontwikkelen strategie, concepten en ontwerpen digitale producten. Dit doen we door het combineren van business inzicht, design en technologie. Onze focus ligt op mobiele applicaties die gebruikt worden binnen bedrijven.

Reserveer een plek
Beperkt aantal plaatsen. Reserveer via marcovanheerde@wearesomehow.com of bel naar 020-3080425.

Datum: donderdag 12 maart 2015
Tijd: 16.00 – 20.00 uur
Locatie: Tabula Rasa in Den Haag (Anna Paulownastraat 107)
Prijs: € 125 excl. BTW