Behavior Design 7 onderdeel van de Amsterdam e-week

Internationaal festival over online business, media, marketing en technologie.

Somehow organiseert samen met Info de 7e Behavior Design bijeenkomst tijdens de Amsterdam e-week.

Het persbericht van de e-week.

Van maandag 3 tot en met zaterdag 8 november 2014 vindt de tweede editie van Amsterdam eWeek plaats. Amsterdam eWeek biedt een podium voor nationale en internationale bedrijven in online business, media, marketing en technologie. Op tal van locaties in de stad worden events georganiseerd die in het teken staan van digital business.

Op dinsdag 4 november opent Minister E. Schippers het eerste eWeek congres van de reeks: E-Health Convention. ‘De zorg zal transformeren van systemen naar mensen. Om deze transformatie vorm te kunnen geven, is het van belang om naast de ontwikkeling, ook de toepassing van deze technologische innovaties in de gezondheidszorg te bevorderen.’ Minister E. Schippers en Staatssecretaris Van Rijn op 2 juli 2014 in een brief aan de Tweede Kamer.

Online is onmisbaar geworden in het bedrijfsleven en het dagelijks bestaan. Of het nu gaat om retail, de gezondheidszorg, de financiële sector, de game-industrie of de media. Professionals, managers en ondernemers uit deze sectoren zijn in steeds grotere mate aangewezen op de mogelijkheden en ontwikkelingen op gebied van digitale marketing, media, e-business, e-commerce, online development en online technologie.

Dré Kampfraath, Managing Director Amsterdam eWeek: ‘Amsterdam heeft de eerste eWeek in 2013 omarmd. Deze tweede editie gaan we nog grootser. Veel locaties en partners zijn al aangehaakt. Er is uitgebreid aanbod van interessante events, conferences, workshops, walk-inns, dinners en parties. Van 3 tot 8 november ademt de stad digital. We trekken hiermee ook een internationaal publiek aan.

Op het festivalprogramma staan congressen en get-togethers als The Facebook Conference, eRetail Europe en de E-Health Convention. Donderdag 6 november staat in het teken van Emerce eDay, het grootste e-business event van de Benelux met aansluitend eNight, de party voor de online industrie. Op www.amsterdameweek.com is het actuele programma te vinden.

De Amsterdam eWeek is een initiatief van Emerce in nauwe samenwerking met participanten. Deelnemers aan de eWeek zijn onder andere Bright Day, Cross Media Café, Info.nl, Ipan, MWG, NewCo Amsterdam, Nextstage, Rabobank, Rockstart, Startupbootcamp, Automotive online, Somehow, Thingscon, Your Social, VU, Pakhuis de Zwijger, Hilton DoubleTree en Kromhouthal aan De Overkant.