Stageplaats designer mobiel

           

At this moment Leandro is our designer. Are you interested in a future internship, just contact us.

Somehow helpt bedrijven innoveren door het ontwikkelen van mobiele diensten.

Somehow ontwerpt een strategie, businessmodel en concept. Vervolgens vertalen we dit naar applicaties en websites waarbij verschillende disciplines komen kijken.

Wij zoeken een slimme en leuke designer die in staat is om schetsen van een functioneel ontwerp om te zetten in mobiele interfaces die niet alleen functioneel zijn, maar ook mooi om naar te kijken en fijn om te gebruiken.

We verwachten van jou dat je geïnteresseerd bent in mobiel en dat het je ambitie is om prijswinnend ontwerpwerk te maken. Wij verwachten dat je een mening over design hebt en je keuzes durft te onderbouwen.

Wij geven je een leuke werkplek en goede begeleiding op het gebied van experience design en interactie ontwerp. We zijn een jong en groeiend bedrijf waar je ruimte krijgt om mee te werken aan vernieuwende concepten en waarbij je ontwerpen dagelijks door mensen gebruikt worden om hun werk leuker en makkelijker te maken. Hiernaast ontvang je een prima stagevergoeding.

Somehow zit in het oude Volkskrantgebouw aan de Wibautstraat in Amsterdam en is goed bereikbaar met trein, metro, fiets of tram.

Interesse? Neem contact op met Wilbert Baan via: wilbert [apenstaart] somehow.be. Stuur een korte omschrijving over jezelf en wat voorbeelden van – of links naar – werk.

Meer weten over dit project? Neem contact op met Wilbert Baan

Wil je meer weten over dit project? Bel Wilbert op 0646238953 of stuur een e-mail. Wilbert is verantwoordelijk voor product design. Hij helpt bedrijven met het oplossen van complexe problemen door eenvoudige oplossingen te ontwerpen.